Home

Pascalis Hostel 2 **
Romániában található, a Bihar megyei Élesden, Mihai Eminescu utca 29-30 szám alatt. Az E 60 (4-es főút folytatása) nemzetközi út átszeli a várost, így Bors határátkelőtől 50 km-re, Nagyváradtól 38-ra és Kolozsvártól 115 km-re található.
Összesen 25 férőhelyet tudunk biztosítani a vendégházakban, amit tetszés szerint lehet kombinálni a házakban, szobákban, így akár 2, 4, 6, 7, 8, 10 fő is tud kényelmesen együtt lenni.
LEHETŐSÉG VAN ARRA IS, HOGY MEGOLDJUK A KÜLÖNLEGESEBB KÉRÉSEKET, MINT ÖNÁLLÓ LAKHATÁS, ANÉLKÜL, HOGY MÁS CSOPORTTAL VAGY IDEGEN VENDÉGGEL KELLJEN MEGOSZTANI A TERET. MINDEGYIK VENDÉGHÁZ ÖNÁLLÓ FÜRDŐSZOBÁVAL RENDELKEZIK.
A házak, amiknek közös neve Pascalis Hostel 2 ** olyan személyek neveit viselik, akik számunkra a legkedvesebbek: Titus, Gino és Milan.

BUTON_CASA TITUS
Click pentru mai multe imagini!

TITUS VEDÉGHÁZ „Csak otthon vagy igazán otthon!”- legtöbb 10 férőhelyes
A legjobb ajánlat a turisztikai- vendéglátós piacon tekintve a minőségét és árát mindazoknak, akik csak rövid ideig, átutazóban vannak, munkaügyben tartózkodnak városunkban vagy hosszabb ideig turisták a környéken. Kiváló szálláshely egyedülállóaknek éppúgy mint pároknak, gyermekes családoknak, baráti társaságoknak.
A TITUS VEDÉGHÁZ a következőkkel rendelkezik: fedett terasz, 20 m²-es nappali, gázpalackos tűzhely, hűtőszekrény és edények, állandó jelleggel van meleg víz a zuhanyzóval ellátott fürdőszobában, ahol hajszárítót is talál a kedves vendég. Két hálószobával rendelkezik, ahol egyenlőre 4 ágy található (4 egyszemélyes és egy családi + 2 egyszemélyes), a nappaliban van egy kihúzhatós kanapé még 2 személy részére. A házban van televízió/ kamera és ingyenes wifi.
Nyáron hűvös, télen meleg a vendégház, kényelmes nemcsak a benti, hanem a kinti feltételeknek is köszönhetően: kamerával megfigyelt parkoló, biztonsági feltételekkel felszerelt udvar, nyári kert, sportra alkalmas udvar, játszóhely (lehetőség van kosárlabdázni, mini-focizni, pinpongozni, dámázni és táblézni, sakkozni, kártyázni, a homokos ládában pedig homokozni…játszani), nyári terasz, ahol lehet grillezni, gulyást főzni, sütni…
Bízunk benne, hogy jól fogja érezni magát a TITUS VEDÉGHÁZban, hiszen mi azért vagyunk, hogy Önnek felejthetetlen legyen az itt tartózkodása, s lehetőségeihez mérten másoknak is beszámoljon élményeiről, jó szívvel ajánlva vendégházunkat.

BUTON_CASA GINIO
Click pentru mai multe imagini!

GINO VENDÉGHÁZ „Kényelmes lakás udvari környezetben!” – legtöbb 7 férőhelyes
Egyedülálló ház, melynek egyenlőre 2 szobája van (egyikben 2 ágy van és egy családi ágy), fürdőkádas fürdőszoba, nappali, teljesen felszerelt konyha (gáztűzhely, hűtőszekrény, edények…), 2 televízió, ingyenes wifi és még egy kisebb nappali.
Mivel 7 személyt tud elszállásolni, a GINO VENDÉGHÁZ a legjobb megoldásnak bizonyulhat, olyan embereknek, akik az igényes szállást és esetleg a hosszútávú üdülést kedvelik, legyenek azok családok vagy baráti társaságok. Mindezeket kedvező áron biztosítjuk.
Nyáron hűvös, télen meleg a vendégház, kényelmes nemcsak a benti, hanem a kinti feltételeknek is köszönhetően: kamerával megfigyelt parkoló, biztonsági feltételekkel felszerelt udvar, nyári kert, sportra alkalmas udvar, játszóhely (lehetőség van kosárlabdázni, mini-focizni, asztali teniszezni, dámázni és táblézni, sakkozni, kártyázni, a homokos ládában pedig homokozni…játszani), nyári terasz, ahol lehet grillezni, gulyást főzni, sütni…
Azért dolgozunk, hogy Ön a GINO VENDÉGHÁZban nagyon jól érezze magát, s legyen visszatérő vendégünk.

BUTON_CASA MILAN
Click pentru mai multe imagini!
MILAN VENDÉGHÁZ „Menedékház a város szívében!”- legtöbb 6 férőhelyes
A legjobb lakhatási lehetőség 6 fős csoportok részére. A MILAN VENDÉGHÁZ a kényelem „paradicsomkertje”, mert ötvözi a vendégek minden kényelmi igényét: télen meleg, nyáron hűvös, 2 televízióval rendelkezik, továbbá ingyenes wifivel, légkondicionáló berendezéssel, hűtőszekrénnyel, teljesen felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, benne hajszárítóval.
Mivel csendes utcában helyezkedik el a vendégház, sokan előszeretettel választják, hiszen kedvelik zöld övezetét, grill-partykra alkalmas nyári kertjét, napozó ágyait, sportolásra és játszásra alkalmas udvarát. Többször születésnapi összejöveteleknek, családi pihenéseknek, szakmai csapatépítő tréningeknek és sportók szállásának adott otthont.
A MILAN VENDÉGHÁZban csendes menedékre találhatnak úgy, hogy a városi kényelem csak karnyújtásnyira lehet.
Mindezeket elérhető és korrekt árakon kínáljuk!

BUTON_CAMERA MATRIMONIALA
Click pentru mai multe imagini!
CSALÁDI LAKRÉSZ „Házi intimitás”- legtöbb 2 fő részére
Az egy szobás lakrészben nagy, családi ágy várja vendégeit, saját fürdőszobával, amiben zuhanyzó található. Minden egyébb más igényt kielégít: kellemes meleg télen, hűvösség nyáron, televízió, ingyenes wifi, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, hajszárító…
További szolgáltatásaink: kamerával megfigyelt parkoló a ház előtt, biztonsági feltételekkel felszerelt udvar, nyári kert, sportra alkalmas udvar, játszóhely és nyári terasz, ahol lehet grillezni, gulyást főzni, sütni…
Ideális megoldás pároknak, de egy személynek is- hiszen 50 Ron egy éjszaka egy fő számára- ezért is a Hostel Pascalis egyik legnépszerűbb és legkeresettebb lakhatási egysége.

INGYEN SZOLGÁLTATÁSOK- amiket magába foglalnak a szobák árai:
• szállítás a vasútállomáshoz vagy vasútállomástól, illetve a városi buszpályaudvarhoz
• videókamerával megfigyelt parkoló, kaputelefonnal és biztonsági rendszerrel ellátott udvar, videómegfigyelés a ház minden részében, biztonsítás az épületre és a benne levő tárgyakra és emberekre
• éjszakai világítás a ház minden külső részében és a nyári kertben
• kinti,fedett teraszok használata, kiépített dohányzásra alkalmas helyek
• nyári kertben grillsütő használata (kellékeket és tüzifát biztosítunk)
• pihenőhely árnyékos helyen és napozóágyak használata
• sportolásra alkalmas terek használata: mini kosárlabda, mini foci műfüves pályán, asztali tenisz, darts, mountaine bike és roller használata
• kisebbek számára homokozási lehetőség a homokozóban, íráslehetőség krétával táblára vagy aszfaltra
• a szabadidő hasznos eltöltése céljából: kártya, sakk, tablé és römi
• ingyenes wifi a Hostel Pascalis teljes területén, melynek jelszava a recepción van kifüggesztve

FIZETŐS SZOLGÁLTATÁSOK- melyeknek díja a recepción van kifüggesztve:
• ruhamosás mosógéppel, ami az épület egyik lakrészében található
• irodai szolgáltatás: fax/ e-mail fogadása és küldése, dokumentumok nyomtatása, sokszorosítása, szkennelése…
• Rent a Car szolgáltatás (Opel Corsa gépjármű kölcsönzése)
• Rent a remorchio (Pongratz fedett utánfutó kölcsönzése,melynek méretei: 750 kg, 2,5m x 1,25m x 1 m)
• kisebb-nagyobb méretű dolgok tárolása rövidebb vagy hosszabb távra

FŐBB TURISZTIKAI LÁTVÁNYOSSÁGOK VÁROSUNKBAN és A KÖZELBEN:

• kinti termálvizes városi strand Élesden (fedett uszoda télen)
• Sólyomkő vára Sólyomkőpestesen
• túrázás, kerékpározás, sétálás, sátorozás a Solymos patak völgyében, a Sólyomkővár árnyékában
• túrázás, kerékpározás, sétálás, sátorozás a Hármas patak vidékén
• kolostor- és templomlátogatás Magaslakon
• Feketeerdő látogatása (táborhely, sátorozás, forrásvíz ivás, séta az erdőben, biciklizés)

FŐBB TURISZTIKAI LÁTVÁNYOSSÁGOK A KÖRNYÉKEN:

• Şinteu falu, ami a DN1 (a közelmúltban felújított) úton van, aminek folytatásában találhatóak: Jibou (Zsibó- Botanikus kert), Nuşfalău (Nagyfalu), illetve két fürdőhely Băile Boghiş , Băile Tăsnad
• a Sebes- Körös folyásának, útjának felkutatása Körösfőtől Révig, Sonkolyoson és Barátkán keresztül (barlangok, vízesések, hegymászás, vonatos utazás, vadvízi evezés, csónakozás…)
• pisztrángos Dobricioneşti faluban, melyhez egy feljavított út vezet (sátorozás, hegyi pecázás, kerékpározás…)
• vízgyűjtő tavak: Mezőtelegden és Alsó Lugason (vízi sportok gyakorlása, siklórepülés, halászat…)
• kolostorlátogatás (Poiana Florilor- Magaslaki kastély), a Királyhágó megcsodálása, más régebbi és újabb templomok megtekintése