Casa Titus

“Doar la casa-i ca acasa !” – max 8 pers.

Cea mai buna solutie pret/confort de pe piata turistica. Pentru turistii de tranzit, delagatii in interes de serviciu sau sedere pe termen mai lung, turisti singuri, cupluri, familii cu copii sau grupuri de prieteni.

Casa Titus, are : terasa acoperita, living incapator 20mp, frigider, cuptor cu microunde si cafetiera. Cele doua dormitoare au fiecare baie proprie cu dus si apa calda in permanenta si uscator de par. Dormitoarele decomandate au cate 4 locuri fiecare ( 1 matrimonial+2 single fiecare). Mai exista in living o canapea extensibila , astfel capacitatea maxima totala a casei Titus este de 8(+2) persoane, casa are cu Tv/camera, WiFi gratuit.

Calde iarna si racoroase vara, confortul camerelor, alaturi de facilitatile oferite de spatiile exterioare : parcare monitorizata, curte cu acces securizat, gradina de vara, locuri de sport si de joaca pentru copii (baschet, minifotbal , tenis de masa, table, sah, carti, lada nisip cu jucarii), terase si loc de grill si ceaun fac din Casa Titus un loc unde va veti simti ca acasa si sigur il veti recomanda si prietenilor !